Index Esittely Asukkaat Kasvatus Toiminta Yhteys

Estevalmennus

Joulun kunniaksi pidetään Chatawayssä estevalmennus 18.12.2009.

Valmennus pidetään Chatawayn maneesissa ja aiheena on rataesteet.
Valmennuksen vetäjänä toimii omistaja Snow (VRL-05251).

Valmennus tapahtuu nimilistaan tyylillä ja lopuksi jokainen ratsukko saa
kommentin kuinka tunti on mennyt.

Valmennus 1 (KOMMENTIT TULLEET)
80-100 cm

Valmennus 2 (KOMMENTIT TULLEET)
120-140 cm

Osallistumiset sähköpostilla osoitteeseen snow-89@jippii.fi otsikolla "Jouluvalmennus".
Muodossa:
Valmennus nro. [rv]
Ratsastaja - <*a href="http://alkuinen osoite">hevosen nimi<*/*a><*br>

Väärin ilmottautuneet hylätään automaattisesti.
Huom! Jos hevosen sivut eivät toimi, ratsukko hylätään.


Valmennus 1
1. Peppi S. - Raadelman Hallauni
Halla oli ensin ihmeissään kun tulitte maneesiin ja hänellä oli korvat hörössä. Alku tunnista oli Hallan vaikea keskittyä esteiden ylittämiseen koska kaikki uusi kiinnosti häntä nyt enemmän. Teillä oli kuitenkin hyvää yhteistyötä ja sinulla oli erinomainen istunta. Hallakin pääsi loppuksi jo rentoutumaan ja kantoi itsensä hienosti ja esteet ylittyi mutkitta. Itse olet erittäin tarkka siitä miten lähestyt estettä ja Halla alkoi kuuntelemaan apujasi hienosti.

2. Tintti - Milkan Hurmuri
Hupi oli heti alussa erittäin innokkaan ja menevän tuntuinen. Kauniin värinen herra näytti melko vauhdikkaaltakin menijältä. Esteille tultaessa ori huomaa esteen ja haluaisi kovasti tavoittaa esteen hieman nopeammin mitä pitäisi. Pidätteitä piti antaa melko paljon ja välillä oli hieman liiakin hurjan näköistä menoa. Muista ettet itse innostu vauhdin huumasta ja menevästä sekä myös erittäin sujuvasta estekonkarista. Pari kertaa rytisi estepuomet alas kun Hupi innostui ja sinä itse jäit miettimään mitä tehdä ja näin tuli muutama askel liian vähän ennen estettä. Muuten teidän yhteistyö sujui mukavasti.

3. Meow - Mighty Dust
Maikku oli alkutunnista melko rento ja rauhallinen. Heti kun kerättiin ohjat näytti tamma siltä ettei työ olisi kiinnostanut sitten ollenkaan. Kaikkea muuta olisi voinut tehdä. Lämmittely meni kuitenkin ihan mukavasti ja kun päästiin hyppimään kunnolla näytti tamma innostuvan esteistä. Puolipidätteitä ja tarkkaavaisuutta esteelle tultaessa. Välillä tahtoi Maikulla olla liiankin kova vauhti. Kädet kohdalleen ja napakka ote ratsastukseen niin Maikkukin on sulavampi ja tarkempi esteelle tultaessa. Olette hyvä ratsukko ja sovitte yhteen.

4. dani - Jade Jeopard
Maneesiin tultaessa oli Jade tanssivalla päällä ja tanssahteli innoissaan jo paikoillaan. Reipaan oloinen ja iloisen näköinen tamma oli valmis yhteistyöhön kanssasi. Esteillä tamma oli herkkä ja tahtoi innostua hieman liikaakin. Työtä tarvitaan selvästi tämän kaunottaren kanssa. Esteen ylittäminen onnistui kuitenkin tarkkuudella ja sait pidettyä Jaden juuri sellaisessa vahdissa kun sinä halusit. Herkkä tamma totteli nöyrästi apujasi. Ole tarkkana esteelle tultaessasi, sillä välillä näytti siltä ettei tiet olleet mitä parhaimpia ja Jade näytti epäilevän esteen ylittämistä. Olette kuitenkin hieno parivaljakko.Valmennus 2
1. nica - ML Zamiro
Komean näköinen hevonen ja hieno hyppykapasiteetti. Näyttävät ja selkeät reitit ja hypyt. Nostaa takajalkansa hienosti. Ei kuitenkaan mikään varman oloinen estekumppani. Tahtoi välillä temppuilla ennen esteitä mutta kuunteli kuitenkin hienosti apujasi ennen estettä.

2. bill - Sxxmachine
Kaunis tamma ja hauska nimi Sxxmachine. Maneesiin tultaessa katseli tamma ihmeissään ympärillensä ja kun päästiin liikkeelle tammaa näytti ihmetyttävän koko paikka ja muut hevoset. Kun päästiin esteitä hyppimään tamma unohti kaikki muut ja keskittyi ratsastajansa apuihin. Muista pitää kädet hieman alempana sillä tamma oli tarkka istunnastasi ja käsien asennosta. Ohjasapusi tulevat paremmin esille kun kädet ovat oikeassa kohdassa. Muuten teillä ei näyttänyt olevan mitään ongelmia esteiden ylittämisessä. Tamma kuunteli ja nautti hyppimisestä. Pari kertaa piti lähestyä esteitä kuitenkin tarkkaavaisemmin koska tamman ponnistuksessa oli ongelmia ja puomet tippuivat kolisten maahan. Olette hyvä työpari ja jatkakaa samaan malliin.

3. Veno. - GF Dazzling Master
Master oli hieman hämillään koko tilanteesta ja ei aluksi pystynyt keskittymään koko valmennukseen. Mutta kun päästiin paremmin alkuun niin näytti ori olevan jo hitusen paremmin mukana touhussa. Esteille se tuli välillä liian napakasti ja lujaa ja joskus taas liian veltosti ja ei keskittyneenä. Tilanne taisi hieman aiheuttaa päänvaivaa Masterille. Muista itse pitää istunta ja kädet oikein ja keskity apuihin. Ori tarvitsee napakan ratsastajan joka antaa varmuutta myös tälläisissä tilanteissa. Luottamusta on teidän välillänne vielä rakennettava. Ori on kuitenkin luotu ilmiselvästi esteradoille ja sillä on vielä paljon opittavaa. Komea hevonen ja teki mieli itsekkin nousta Masterin selkään ja hyppiä muutama rata.

4. Cery - Rhianna
Naatti kuunteli hienosti apujasi ja näytitte oikein hyvältä yhdessä. Esteiden ylittäminen sujui hienosti ja lähestyitte juuri sopivalla temmolla esteille. Pariin otteeseen tamma säikähti jotakin mutta jaksoi keskittyä näidenkin jälkeen työhönsä. Näppärän näköistä menoa ja sinulla oli hyvä istunta ja teillä oli hienon ja tasaisen näköistä menoa. Mitään suurempia ongelmia esteiden ja ratojen kanssa ei ollut. Jatkakaa samanlailla ja ahkerasti teette töitä. Tamma nauttii selvästi siitä että saa tehdä esteiden parissa töitä. Kaunis tamma.
ulkoasun © Snow | koodauksen © meym. | tekstien © Snow